Εταιρεία

Αναζήτηση στο website

 

Η εταιρεία είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1985 και από την αρχή, η δραστηριότητά της είναι αποκλειστικά η εισαγωγή, αποθήκευση και διανομή μεγάλης ποικιλίας τροφίμων κυρίως και δευτερευόντως ειδών καθαρισμού.
The company is a family business founded in 1985 and since inception, its activity has been, on an exclusive basis, the importation, storage and distribution of a wide variety of premium food products as it's main line and also cleaning products as a secondary line within the group.

Ποιοι είμαστε:
Οι αυξανόμενες και συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς για νέα και ποιοτικά προϊόντα, έχει διαμορφώσει την επιχειρηματική και στρατηγική της εταιρείας. Έτσι σε όλη αυτήν την πορεία των 38+ ετών, τροφοδοτούμε την ελληνική λιανική αγορά με τα καλύτερα premium προϊόντα στην κατηγορία τους.


PREMIUM  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία συνεργάζεται με παραγωγούς (προμηθευτές) γνωστούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που δίνουν έμφαση στην ποιότητα και στη μοναδικότητα των προϊόντων τους.

ΔΙΑΝΟΜΗ / LOGISTICS

Φθάνοντας στο σήμερα, έχουμε αναπτύξει ένα πολύ μεγάλο ενεργό δίκτυο συνεργατών-καταστημάτων λιανικής πώλησης, που περιλαμβάνει από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έως και συνοικιακά καταστήματα πώλησης τροφίμων σε όλη την Ελλάδα.

Τηλ: 210 60 47 721
Fax: 210 60 47 535
info@bastas.gr

Παρνασσού 14,
15344 - Γέρακας


Διανομή σε όλη
την Ελλάδα